Общи условия за ползване

Общи условия

 

Hacтoящитe oбщи ycлoвия peгyлиpaт oтнoшeниятa мeждy „КЕРИ ПАРТНЪРС“ OOД, EИK 205542104, peгиcтpиpaнo в Tъpгoвcĸия peгиcтъp пpи Aгeнция пo впиcвaниятa, aдpec нa yпpaвлeниe: Peпyблиĸa Бългapия, гp. Coфия 1582, p-н Искър, кв. Дружба 2 бл. 418 ,вх.В ,ет.2 ,ап. 60, от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.gambinos.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С използването на сайта, потребителят се съгласява и се задължава да спазва тези "Общи условия".
Сайтът си запазва правото да променя тези условия по всяко време.

 

Лични данни

 

www.Gambinos.bg гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. www.Gambinos.bg  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, www.Gambinos.bg  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 

Доставка и отказ от поръчка

 

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на страната. Доставката се извършва до 5 работни дни. Сайтът си запазва правото при възникнали извънредни ситуации или изчерпана наличност да удължи срока за доставка.  Доставката може да се получи от лицето, направило поръчката или от друго лице на посочения адрес. Ако поръчката не може да бъде доставена при първоначалното посещение на куриер, повторно посещение се извършва след установен контакт с клиента.

Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). След проверка от страна на продавача до 14 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 7 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи. Потребителят има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока при спазване на законовите изисквания /Закона за задълженията и договорите, Закона за защита на потребителите/.  

 

Методи на плащане

 

Всички плащания в сайта се извършват в български лева!

Плащане при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички поръчки се изпращат с опция "отвори преди да платиш".

 

Поръчка

 

След завършване на поръчката до 12 часа ще се свържем с Вас за окончателно потвърждаване на данните за продукта и доставката. 

 

Цена на поръчката

 

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. www.gambinos.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените www.gambinos.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение на потребителя.

 

Гаранционни срокове

 

www.Gambinos.bg предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от потребителя/клиента стока.